Cranes Coaching

Overwin
(faal)angsten & onzekerheden

Heb jij het gevoel dat je:

Een vrouw met angst en verdriet

Het is tijd voor verandering

(Faal)angsten en onzekerheden kunnen zich uiten op verschillende niveaus, zoals het fysieke, mentale, emotionele of energetische niveau. Je gedachten en overtuigingen richten zich vaker op wat je níet hebt bereikt dan wat je wél hebt bereikt in je leven. Je brein kan je overrulen met de vragen: Ben ik wel leuk genoeg? Doe ik het wel goed genoeg? Kan ik dit wel aan? Vinden ze me wel leuk of aardig? Mag ik wel meedoen? Heb ik iets verkeerds gezegd? Heb ik een domme vraag gesteld? Hoor ik er wel bij?

Het zijn allemaal vragen waar je brein graag een antwoord op wil hebben en daardoor meer gaat nadenken, analyseren, vergelijken, twijfelen, piekeren en filosoferen. Hierdoor ontstaat er meer stress en spanningen in het lichaam waardoor het gevoel van (faal) angst en onzekerheden alleen nog maar toeneemt. Het gevaar zit hem in wanneer er niet op tijd hulp ingeschakeld wordt, dat overspannenheid, burn-out of depressie op de loer ligt.

Wees er op tijd bij, zodat we samen aan je (faal)angsten en onzekerheden kunnen gaan werken en je meer innerlijke rust en ontspanning kunt gaan ervaren.

you are good enough

Hoe fijn zou het zijn als:

vier gelukkige vrouwen, lopend en springend op een geel veld op een zonnige dag

Ik ben er voor je als coach, therapeut en hormoondeskundige

Ik leer je hoe je (faal)angsten en onzekerheden kunt leren herkennen en begrijpen, hoe je je gekwetst innerlijk kind kunt gaan helen en meer innerlijke rust kunt gaan ervaren. Ik motiveer jou om vanuit je intrinsieke motivatie, de kracht te vinden om aan de slag te gaan met jezelf en jouw gewoonten en patronen. Stap voor stap gaan we voor meer innerlijke kracht, rust en (zelf)vertrouwen in jezelf, de ander en de wereld om je heen.

happy and confident woman

Stap voor stap werken we samen aan:

BODY

Body

Het fysieke niveau

Leer om uit je hoofd en naar je lichaam en intuïtie te gaan luisteren. Ontdek wat je negatieve gedachten, angsten en onzekerheden doen met je welzijn en lichamelijke gezondheid en hoe je door middel van verschillende technieken je lichaam kunt ontladen, opladen en volledig in de ontspanning kan brengen.

MIND

Mind

Het mentale niveau

Ontdek waar je angsten en onzekerheden  vandaan komen. Leer hoe je loskomt van deze negatieve gedachten en overtuigingen en de regie te nemen over je mind. Samen bouwen we aan een ontspannen, gezonde mindset met positieve gedachten en innerlijke rust

LOVE

Love

Het emotionele niveau

Hoe kijk jij naar jezelf? Wat vind jij van jezelf? Toon je begrip en liefde voor jezelf? Samen zullen we je emotionele blokkades en gekwetst innerlijk kind gaan helen en een positief zelfbeeld, zelfliefde en (zelf)vertrouwen op gaan bouwen. We gaan leren om  liefdevol grenzen aan te geven voor jezelf en naar een ander en deze ook te bewaken.

SOUL

Soul

Het spirituele niveau

Wanneer ben jij en kan jij echt helemaal jezelf zijn? Mag jij jezelf zijn of vergelijk jij jezelf teveel met een ander? Samen zullen we gaan werken aan je authenticiteit. Wie ben je echt ? Wat is je missie, visie, drijfveer, en levenspad? Wat zijn je sterke kanten en talenten? Wat wil je nu echt in je leven?

Wat ontvang je?

Tijdens het op maat gemaakt traject zullen we samen bespreken hoeveel sessies er nodig zijn om jouw persoonlijke doel te realiseren. Waar sta je aan het einde van het traject? Wie ben je na het behalen van jouw doel? Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden pas ik zowel coachende als therapeutische methodieken toe binnen het traject.

Je ontvangt:
  • Een persoonlijk op maat gemaakt traject, gebaseerd op je persoonlijke hulpvraag en doel ( gemiddeld 8 -12 sessies van 1 tot 1,5 uur)
  • Verschilende oefeningen en technieken voor heling, zelfzorg en innerlijke rust
  • Educatie over hoe je fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveas met elkaar in verbinding staan
  • Tussen de sessies door persoonlijke begeleiding per mail of via whatsapp​
  • Persoonlijke mindfulness, affirmaties, meditaties, ademhaling, ontspannings en/of lichaamsoefeningen voor thuis
  • Optioneel: Energetische healing
  • Kosten en duur van het traject hangen af van je hulpvraag en doel

Tip: De meeste werkgevers vergoeden een traject op basis van persoonlijke ontwikkelingsbudget. Via HR of je manager kun je bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Zij gingen jou voor...

Maria 28 jaar, Hilversum

"Ik ben heel tevreden met de begeleiding van Carlijn. Ze is geweldig in wat ze doet! Ze heeft een warme persoonlijkheid en weet haar vinger precies op de pijnlijke plekken te leggen. Dat doet ze zonder oordeel, maar met het volste vertrouwen dat we daar nu echt verandering in gaan brengen."

Sandra 31 jaar, Elst

"De sessies bij Carlijn heb ik als zeer prettig ervaren. Doordat Carlijn zich erg open en professioneel opstelt, voelde ik me er erg thuis. Hierdoor was ik in staat zelf ook erg open en transparant te zijn. Carlijn heeft me erg geholpen bewuster naar de wijze van beslissingen maken in mijn leven te kijken, valkuilen te herkennen en geleerd hoe ik hier beter mee om kan gaan. Hierdoor sta ik nu positiever en sterker in het leven. Ik heb gezien hoe mijn leven er ook uit kan zien als ik andere keuzes maak. Dus nu spring ik in het diepe om te gaan doen waar ik meer blij van wordt."

Jantine 40 jaar, Nijmegen

"Bedankt voor alle mooie leermomenten en inzichten die je me hebt gegeven. Ik begrijp mijzelf nu veel beter en voel me hierdoor veel krachtiger"

Henriette 56 jaar, Arnhem

"Ik ben blij dat ik door Carlijn ben gecoacht. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en Carlijn heeft mij gecoached bij het schrijven van mijn CV en motivatiebrief. Daarnaast heeft ze mij sollicitatietrainingen gegeven om goed voorbereid het sollicitatiegespek in te gaan. Carlijn is erg vakkundig, zij werkt prettig en doelgericht. Je kunt zien dat zij al jarenlange ervaring heeft met werkbemiddeling en ik beoordeel haar dan ook met een zeer goed."

Sanne 34 jaar, Heteren

"Carlijn heeft een fijne persoonlijkheid. Ze kan je op je gemak laten voelen en zich goed inleven. Ze gaat in op wat er op het moment van de sessie speelt. Ze neemt ruim de tijd, stelt de juiste vragen en laat antwoorden vanuit jezelf komen. Na elke sessie kreeg ik een mail met opdrachten voor de komende weken. Elke sessie gaf nieuwe inzichtingen om mee aan de slag te gaan. Ik heb veel tips gekregen om mijn doelen te kunnen bereiken. Wat ik ook erg fijn vond is dat ze flexibel is in het maken van afspraken."

Maaike 34 jaar, Nijmegen

"Heel erg bedankt voor je hulp en steun de afgelopen 4 maanden. Ik heb ontzettend veel van je geleerd en weet nu beter om te gaan met mijn hooggevoeligheid en dat van mijn kind."

Anna 25 jaar, Herveld

"Vanaf januari 2022 ben ik begonnen bij coaching door Carlijn. Ik heb de tijd erg prettig ervaren. Ze neemt de tijd en de aandacht voor je. Als er recente gebeurtenissen zijn plaatsgevonden, dan wist ze de les hierop aan te passen. Dat vond ik erg fijn. Ik heb me bij haar erg op me gemakt gevoelt. Ik ben in het aflopen half jaar veranderd als persoon, ik heb mezelf weer leren kennen. Met haar hulp heb ik geleerd om positiever in mijn schoenen te staan en daar ben ik haar onwijs dankbaar voor. Ik kan het iedereen zeker aanraden om deze stap te zetten.:

Faye 31 jaar, Arnhem

"Het was een mooi en waardevol traject wat me veel inzichten heeft gegeven en waarbij ik heb geleerd om te gaan met mijn hooggevoeligheid en deze in balans te brengen. Bedankt daarvoor."

Sarah 20 jaar

"Carlijn is een hele fijne en zeer begripvolle coach. Ze heeft me de juiste handvaten en inzichten gegeven om aan mijn valkuilen en pijnpunten te werken. Deze hebben mij sterker en bewuster van mezelf gemaakt! Daarnaast heeft ze een hele fijne en open persoonlijkheid. Hierdoor voel je je snel op je gemak en was de samenwerking heel makkelijk. Al met al was het voor mij zeer waardevolle ervaring en ben ik daar erg dankbaar voor!"

Kraanvogel

Wanneer je aan het einde van het traject komt en met innerlijke rust en vol zelfvertrouwen in je kracht staat, nemen wij afscheid en zal je jouw vleugels spreiden om uit te vliegen naar een mooi nieuw hoofdstuk van jouw leven. Een nieuw begin, vol met nieuwe kansen en mogelijkheden en vooral veel geluk. Net als de cranebird: “THE BIRD OF HAPPINESS”

Today is a new begining