Cranes Coaching

Body Mind Recharge

Ben je toe aan rust en ontspanning? Wil je jouw lichaam en geest genezen, opladen en in balans brengen door middel van een energetische healing?

Door het inzetten van energetische healing pak ik een nog diepere laag mee in het genezingsproces om innerlijke blokkades op een energetische niveau te verlossen en jouw lichaam en geest op te laden, te genezen en in balans te brengen. Hierdoor zul je meer innerlijke kracht en positieve energie ervaren.  

Vaak combineer ik mijn coaching en therapie trajecten met een energetische healing voor diegene die hier interesse in hebben en er open voor staan. Hierdoor krijg ik een nog beter beeld over de innerlijke blokkades en waar we aan moeten gaan werken, zowel op mentaal als energetisch niveau. 

Wat is healing, eigenlijk?

Healing is het in balans brengen van verstoorde energieën in je lichaam en geest. Alles is met elkaar verbonden en bestaat uit energie. Als er in het doorsturen, doorgeven of ontvangen van energieën verstoringen ontstaan, dan kunnen er psychische klachten ontstaan die uiteindelijk kunnen leiden tot lichamelijke problemen. Dit resulteert in spanningen, slecht slapen, malen, vermoeidheid, hoofdpijn, buik of darm problemen, wisselende stemmingen en hogespierspanningen. Wanneer je deze klachten ervaart geeft je lichaam een seintje waar deze blokkade in je lichaam zit en dat voel je. De vraag is alleen, wat doe jij? luister je hiernaar? Tijdens een healing herstelt het lichaam en geest en de natuurlijke energiestromen waardoor er meteen ontspanning en stroming ontstaat.

Healing help je bij...