Cranes Coaching

Feel Good & Be Happy

Het Feel good & Be Happy traject is een unieke combinatie van Coaching, Therapie en Energetische healing, waarbij we samen werken aan jouw zelfliefde en zelfvertrouwen (LOVE), het in balans brengen van je lichaam en geest (BODY & MIND) en het in kaart brengen van jouw eigen identiteit, visie, levensmissie en doel in je leven (SOUL).
“Ik geloof dat wanneer er een juiste balans is tussen love, body, mind en soul, ieder mens in staat is om een evenwichtig, gezond, vrij & gelukkig leven te leiden”.

Hoe kan ik jou helpen?

LOVE
( Emotioneel niveau)

We gaan werken aan:

BODY
(fysieke niveau)

We gaan werken aan:

MIND
(Rationele niveau)

We gaan werken aan:

SOUL
(Zingeving)

We gaan werken aan:

Informatie & kosten

Tijdens het “Feel Good & Be Happy” gaan we jouw fysieke, emotionele en mentale klachten in kaart brengen om vervolgens naar aanleiding van jouw hulpvraag en doel, een persoonlijk op maat gemaakt behandeltraject opstellen. We volgen hierbij wel een bepaalde structuur, waarbij we gaan werken aan de volgende 4 niveaus: Love – Het Emotionele niveau, Body – Het Fysieke niveau, Mind – Het Rationele niveau en Soul – De Zingeving. 

Ik zal verschillende coaching, therapie, healing en mindfulness methodes en oefeningen gaan toepassen. Hierdoor zal je leren om beter te gaan luisteren naar je intuïtie en je lichaam, je bewust te worden van je patronen en gedachten en hoe deze om te zetten naar positieve gedachten. Daarnaast leer ik je verschillende effectieve lichaamsoefeningen voor een betere balans en lichamelijke gezondheid. Ik zal je meer vertellen over hoe lichaam en brein met elkaar in verbinding staan, zodat je beter begrijpt wat er in situaties van stress, angsten en onzekerheden met je brein, weefsels, organen en lichaam gebeurd.  

Samen zullen we gaan bespreken hoeveel sessies er nodig zijn om jouw persoonlijke doel te kunnen realiseren. De kosten hangen af van het aantal sessies en de duur van de sessies.

Neem contact op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek, meer informatie, het opvragen van een offerte en de voorwaarden

“Ik geloof in het individu en dat ieder persoon een andere aanpak, begeleiding of structuur nodig heeft. Voor mij is het van belang dat er een klik is tussen beiden partijen, pas dan kan een coachtraject echt slagen. Mijn begeleiding kenmerkt zich door professionaliteit, openheid en toegankelijkheid. Ik kijk, observeer en luister naar je, toon begrip en met een open houding en mindset is alles bespreekbaar, zonder oordeel. Door middel van mijn betrokkenheid, pro actieve en oplossingsgerichte houding, werken we samen om het beste resultaat te behalen.” 

Referenties

Wil je graag meer informatie, heb je interesse of eventuele vragen?

The Bird of Hapiness

Wanneer je aan het einde van het traject komt en ontspannen, vol zelfvertrouwen in jouw eigen kracht staat, nemen wij afscheid en zal je jouw vleugels spreiden om uit te vliegen naar een mooi nieuw hoofdstuk van jouw leven. Een nieuw begin, vol met nieuwe kansen en mogelijkheden en vooral veel geluk. Net als de cranebird: “THE BIRD OF HAPPINESS”

Drukwerk

CranesCoaching praktijk - Elst

Polderwerker 19, 6661MP, Elst

Home of Zen - Arnhem

Velperweg 95, 6824HH, Arnhem