Cranes Coaching

Herstel
Burn Out

Heb jij het gevoel dat je:

Vrouw, gestresseerd, achter een computer, met de handen op haar ogen

Dit is jouw wake up call

Hevige stress, overspannenheid of een Burn-out kunnen een behoorlijke impact op je leven hebben. Wanneer je in een visuele cirkel terecht bent gekomen, is het soms lastig om hier zelfstandig uit te komen. Je weet dat je het anders wilt en dat je niet meer in deze situatie wilt blijven hangen. De vraag is alleen hoe? Hoe kom je uit deze neerwaartse spiraal en wanneer zal het beter worden? Bedenk dan dat dit jouw wake up call is en dat er zeker verandering gaat komen. Gun jezelf en je lichaam de tijd en aandacht waar het om vraagt. Het is nu wat het is en samen zullen we stapje voor stapje, in het tempo van wat je lichaam aangeeft, werken aan een gezond herstel.

Een vrouw die in bed ligt en wakker wordt, met een mobiele telefoon in haar handen
Stat voor stapnaar meer energie en herstel

Hoe fijn zou het zijn als:

Een vrouw die zich gelukkig voelt op een zonnige dag, met open armen en hoofd omhoog

Ik ben er voor je als coach, therapeut en hormoondeskundige

Ik leer je opnieuw in verbinding te brengen met je lichaam, je positieve energie en je eigen innerlijke kracht. Ik motiveer jou om vanuit je intrinsieke motivatie, de kracht te vinden om jezelf weer op nummer 1 te zetten en te gaan voor een gezond en evenwichtig herstel op ieder niveau”

happy and confident woman

Stap voor stap werken we samen aan:

BODY

Body

Het fysieke niveau

Leer los te komen van je omgeving. Van denken en moeten naar meer in verbinding met je gevoel en lichaam. Ontdek wat je kunt doen om alle spanningen en stress uit je lichaam te verlossen en je lichaam en energielevel te herstellen en op te laden.

MIND

Mind

Het mentale niveau

Ontdek waar je stress vandaan komt. Geeft je omgeving teveel druk of leg je te veel druk op jezelf? Leer hoe je de regie kunt krijgen over negatieve gedachten, overtuigingen en overlevingsstrategieen. Samen werken we aan een gezonde mindet, meer innerlijke rust en positiviteit.

LOVE

Love

Het emotionele niveau

Vertrouw op je herstel en leer de situatie te accepteren voor wat het nu is. Gun jezelf de tijd, aandacht, liefde en veiligheid waar het om vraagt. leer je intuïtie te volgen, te ontdekken wat je grenzen zijn en deze te bewaken. Leer vooral dichtbij jezelf te blijven, zelfliefde en vertrouwen op te bouwen.

SOUL

Soul

Het spirituele niveau

Wanneer ben en kan jij helemaal ontspannen jezelf zijn? Wie ben je echt? Wat is je missie, visie, drijfveer en levenspad? Waar word je gelukkig van? Volg je momenteel je hoofd of je hart?  Leer te ontdekken, begrijpen, groeien en je leven zo in te richten waar jij blij en gelukkig van wordt.  

Wat ontvang je?