Cranes Coaching

Innerlijke kracht

Overwin je stress, burn-out, (faal)angsten en onzekerheden en groei in zelfliefde, zelfvertrouwen, een positieve mindset en een gezond en evenwichtig leven.

Als Psychodynamisch coach & therapeut, gespecialiseerd in het gedrag, het lichaam, brein en de emotionele ontwikkeling van vrouwen, kan ik jou helpen om de balans, innerlijke rust, zelfvertrouwen en geluk in je leven terug te vinden, los te komen uit je omhulsel van innerlijke blokkades en het beste uit jezelf en je omgeving te  halen.

Ik help je graag in jouw proces van innerlijke blokkades naar innerlijke kracht.

Hoe kan ik jou helpen?

Stress & Burn out Coaching

Het Stress & Burn- out traject helpt jou om je energie level weer ‘normaal’ te krijgen. Dit gaan we doen door het inzetten van een brede holistische aanpak waarbij ik gebruik maak van 6 verschillende herstelfactoren als; acceptatie, zelfinzicht, stofwisseling, balans inspanning en ontspanning, steun en omgeving en contact met lichaam en hart. Zodat jij weer ontspannen, met innerlijke rust, een goede gezondheid en een positieve mindset kunt genieten van het leven en vervolgens kunt integreren naar werk.

(Faal)Angsten & Onzekerheden Coaching

Het (faal)angsten en onzekerheden traject helpt jou om los te komen uit je omhulsel van innerlijke blokkades, angsten en onzekerheden. Hierbij gaan we onder andere werken aan de verwerking van negatieve ervaringen uit je verleden, het ombuigen van beperkende gedachten en overtuigingen, het leren uiten van je gevoelens, het stellen van grenzen en het opbouwen van jouw innerlijke kracht, rust, zelfliefde, (zelf)vertrouwen en verbinding. 

Individuele begeleiding

Tijdens een persoonlijk 1-op-1 coach traject is alles bespreekbaar. Met een open en betrokken houding werk ik samen met jou aan je persoonlijke doel en hulpvraag. 

Bij beiden trajecten gaan we werken aan de volgende punten: 

  • Onderzoeken waar je stress, angsten of onzekerheden door veroorzaakt worden, welke invloeden dit heeft op je leven en wat je kunt doen om dit te verbeteren.
  • Inzichtelijk krijgen wat je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en onbewuste overtuigingen zijn waardoor je leert dichter bij jezelf te blijven en te weten wie je bent, wat je wilt en wat je kan. 
  • Leren vroegtijdig je stress, angsten of onzekerheden te herkennen en hoe je deze blijvend kunt verlagen en/of oplossen.
  • Aan de hand van krachtige tools, methodieken en praktische handvatten, de juiste stappen leert te zetten om met zelfliefde en zelfvertrouwen de regie over jouw gedachten en jouw leven te nemen. 

Hoe fijn zou het zijn als jij, ontspannen en met innerlijke rust en zelfvertrouwen, het leven kunt creëren dat het beste bij jou en jouw levensstijl past?  Hoe mooi zou het zijn, als jij invloed kunt hebben op jouw eigen innerlijke rust en geluk? Ik kan jou helpen, om te zorgen dat je het beste uit jezelf en je omgeving kunt halen, zodat jij ontspannen en met een krachtige mindset en zelfvertrouwen het leven zo creëert, waar jij blij van wordt. Jij bent namelijk de regisseur van jouw eigen leven!

Informatie & Kosten

Ieder traject is gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Samen zullen we bespreken hoeveel sessies er nodig zijn om jouw persoonlijke doel te kunnen realiseren. Wat wil je bereiken? Waar sta je aan het einde van het traject? Hoe zal jouw leven er dan uitzien? Wie ben je na het behalen van jouw doel? Hierbij pas ik zowel coaching,- als therapie methodieken toe, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

De methodieken die ik onder andere toepas zijn: