Cranes Coaching

Herstel burn out

Herstel Burn out


Heb jij het gevoel dat je:

Dit is jouw wake-up call

Hevige stress, overspannenheid of een Burn-out kunnen een behoorlijke impact op je leven hebben. Wanneer je in een visuele cirkel terecht bent gekomen is het soms lastig om hier zelfstandig uit te komen. Je weet dat je het anders wilt en dat je niet meer in deze situatie wilt blijven hangen. De vraag is alleen hoe? Hoe kom je uit deze neerwaartse spiraal en wanneer zal het beter worden?

Bedenk dan dat dit jouw wake up call is en dat er zeker verandering gaat komen. Gun jezelf en je lichaam de tijd waar het om vraagt. Het is nu wat het is en samen zullen we stapje voor stapje, in het tempo van wat je lichaam aangeeft, werken aan jouw herstel.

Samen zullen we gaan werken aan:

Body

Love

Mind

Soul

zelfzorg, beweging,
dag en nacht ritme,
lichaamsontspanning,
balans, healing

Stresscoping, gezonde
gedrag en
denkpatronen
ontwikkelen

Acceptatie, positief
zelfbeeld, zelfliefde,
zelfvertrouwen,aange
ven van grenzen

Wie ben je echt? Wat
is je missie, visie,
drijfveer, manifestatie
levenspad

Wat andere zegen

Informatie en kosten

Afhankelijk van je persoonlijke situatie zal er gekeken worden hoeveel sessies er nodig zijn voor herstel. Gemiddeld bestaan de trajecten uit ongeveer 13- 18 sessies van 1 of 1,5 uur. Ieder traject is gepersonaliseerd en op maat gemaakt. 

De kosten hangen af van jouw persoonlijke wensen en duur van het traject. Neem contact op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek, meer informatie, het opvragen van een offerte en de voorwaarden.

Tip: Geregeld werk ik samen met bedrijven voor burn out preventie en burn out herstel. Wanneer er een klik is tussen beide partijen, zouden we samen het gesprek aan kunnen gaan met je werkgever en kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn om jou herstel zo fijn mogelijk te kunnen bevorderen

Wat ontvange je?