Cranes Coaching

Aangenaam

Ik ben Carlijn Crane, 36 jaar, psychodynamisch coach, therapeut, moeder en onderneemster. Ik verdiep mij al jaren in de psyche, het gedrag, het lichaam, brein en de emotionele ontwikkeling van vrouwen. Het geeft mij veel voldoening om vrouwen zelfbewuster te maken en weer regie te laten krijgen over zichzelf en hun eigen leven.

Mijn missie is om jou te motiveren en inspireren om in je eigen innerlijke kracht te gaan staan. Je te laten genieten van de kleine dingen, dingen die er écht toe doen in het leven. Jou te leren om belemmeringen en blokkades in je leven los te laten en je te laten geloven in jezelf. Ik help je bij het verlossen van stress, angsten en onzekerheden en het opbouwen van een krachtige mindset, zelfvertrouwen en lef, om van daaruit jou te begeleiden om je eigen weg te gaan volgen naar vrijheid en geluk. Jouw leven zo te creëren dat het beste bij je levensstijl past en waar jij het meest blij en gelukkig van wordt. 

Create your own beautiful life,
 Follow your dreams &
Feel good & Be Happy

Betrokken en oplossingsgerichte coach

Mijn werk is psychodynamisch. Dat betekent dat ik zowel therapeutisch als coachende technieken kan inzetten en kan combineren tijdens een sessie, om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in het proces naar innerlijke kracht, vrijheid, gezondheid en geluk.

Ik creëer een veilige omgeving voor jou, waar jij jezelf kunt zijn, kunt voelen, denken en je volledig kunt uiten naar waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Met empathie luister ik naar je, observeer ik wat er met je gebeurd en verbind ik me met jou en jouw verhaal. 

Ons verleden, herinneringen en wat we hebben meegemaakt, heeft ons gevormd tot de persoon die we vandaag de dag zijn. Daarom is het zo belangrijk voor mij om jouw verleden en achtergrond goed te leren kennen en te begrijpen. Om van daaruit de juiste tools en methodieken in te zetten voor een blijvend resultaat. 

Opleidingen
Methodieken

Persoonlijke achtergrond

Uit eigen ervaring heb ik geleerd om de vervelende gebeurtenissen uit mijn verleden als kracht te gebruiken en in te zetten. Ik heb geleerd om los te kunnen laten, te accepteren voor wat het is, bij mijn authentieke zelf te blijven en mijn eigen weg te volgen. 

Al mijn levenservaringen stellen mij nu juist in staat om situaties van de ander nog beter te begrijpen, wat ik anders wellicht niet zou kunnen begrijpen. Door mijn eigen ervaringen en mijn interesse in de psychologie van de vrouw, ben ik mij gaan verdiepen in de psyche, het gedrag, het lichaam, brein, hormonen en de emotie verwerking van vrouwen.  Vervolgens ben ik mij gaan specialiseren als Psychodynamisch coach, therapeut en healer om meiden en vrouwen zo goed mogelijk te helpen en begeleiden, met een blijvend positief resultaat. 

 Iets wat ik op zeer jonge leeftijd heb gemist, de kennis en kunde van een juiste professional die mij verder kon helpen in het proces van verwerking. Zelf heb ik een aantal nare ervaringen in mijn leven meegemaakt, die mij hebben gevormd tot de persoon wie ik nu ben. Aangezien ik toen nog niet had geleerd hoe ik met deze ervaringen om kon gaan, gingen deze zich later uiten in stress, angsten en onzekerheden. Dit leidde uiteindelijk tot een burn out en langdurige slaapproblemen. Ik weet dan ook als geen ander hoe jij je voelt, hoe het is en hoe moeilijk het soms kan zijn, om een negatieve ervaringen uit je verleden te kunnen overwinnen.

Toch is het mij gelukt om los te komen uit mijn omhulsel van innerlijke blokkades, een pijnlijk verleden, negatieve gedachten en de stress, angsten en onzekerheden die daarbij opspeelden. Ik heb geleerd om te kunnen accepteren, los te laten en met de stroming mee te gaan, mijn hart te volgen en dat te doen wat mij blij en gelukkig maakt in mijn leven.  Dat is wat ik jou ook gun en aan jou wil overbrengen, zodat jij ontspannen, in balans en met een boost aan zelfliefde, zelfvertrouwen, positiviteit en innerlijke kracht, de regie leert nemen over jezelf en jouw leven. 

Logo en visie CranesCoaching

De kraanvogel staat wereldwijd bekend als symbool voor een sterk karakter. In vele culturen heeft deze vogel een positieve betekenis. In japan en china en andere aziatische landen brengt deze vogel geluk en is het een symbool voor een lang leven. Daarnaast staat de Crane Bird voor gezondheid, geloof in jezelf,
kracht, liefde en geluk. Dit samengevoegd is het de juiste visie die ik wil overbrengen met CranesCoaching. The Cranebird wordt ook wel THE BIRD OF HAPPINESS genoemd

De kraanvogel symboliseert: