Cranes Coaching

vrouw, gelukkig en zelfverzekerd

Aangenaam

Ik ben Carlijn Crane, 38 jaar, holistisch coach, hormoondeskundige, moeder en onderneemster. Ik verdiep mij al jaren in de psyche, het gedrag, brein, het lichaam, hormonen en de emotionele ontwikkeling van vrouwen. Met passie breng ik vrouwen opnieuw in verbinding met hun eigen fysieke, emotionele en mentale kracht, vrijheid en levensgeluk. Zodat zij vol innerlijke rust, met (zelf) vertrouwen en in balans de regie kunnen nemen over zichzelf en hun eigen leven

Mijn missie is om jou te motiveren en inspireren om in je eigen innerlijke kracht te gaan staan. Je te laten genieten van de kleine dingen, dingen die er écht toe doen in het leven. Jou te leren om belemmeringen en blokkades in je leven los te laten en je te laten geloven in jezelf. Ik help je bij het verlossen van stress, (faal)angsten en onzekerheden en het opbouwen van een krachtige mindset, zelfvertrouwen en lef, om van daaruit jou te begeleiden om je eigen weg te gaan volgen naar vrijheid en geluk. Jouw leven zo te creëren dat het beste bij je levensstijl past en waar jij het meest blij en gelukkig van wordt.

Create your own beautiful life
Follow your dreams
Feel good & Be Happy

Visie

MEIDEN EN VROUWEN WERELDWIJD ERVAREN EEN DUSDANIGE INNERLIJKE KRACHT, (EMOTIONELE, FYSIEKE, MENTALE) VRIJHEID EN GELIJKHEID DAT ZIJ KUNNEN ZIJN, DOEN EN WORDEN WIE OF  WAT ZE MAAR WILLEN.

Missie

BRENGT VROUWEN IN VERBINDING MET HUN EIGEN INNERLIJKE KRACHT, (EMOTIONELE, FYSIEKE, MENTALE) VRIJHEID EN LEVENSGELUK. ONDERSTEUND ‘ GIRLS EDUCATIE PROJECT’ VOOR JONGE VROUWEN EN MEIDEN WERELDWIJD

vrouwencoach schrijven op een whiteboard

Mijn werkwijze

Mijn werk is psychodynamisch. Dat betekent dat ik zowel therapeutisch als coachende technieken kan inzetten en kan combineren tijdens een sessie, om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in het proces naar innerlijke kracht, vrijheid, algehele gezondheid en geluk.

Ik creëer een veilige omgeving voor jou, waar jij jezelf kunt zijn, kunt voelen, denken en je volledig kunt uiten naar waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Met empathie luister ik naar je, observeer ik wat er met je gebeurd en verbind ik me met jou en jouw verhaal.

Ons verleden, herinneringen en wat we hebben meegemaakt, heeft ons gevormd tot de persoon die we vandaag de dag zijn. Daarom is het zo belangrijk voor mij om jouw verleden en achtergrond goed te leren kennen en te begrijpen. Om van daaruit de juiste tools en methodieken in te zetten voor een blijvend resultaat.

De Cranes Freedom Methode

Wat me na jarenlange begeleiding duidelijk is geworden is dat onze gedachten en gevoelens bepalend zijn voor onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Ons lichaam is een heel handige ” machine”, welke heel duidelijk aangeeft waar we onze aandacht op mogen gaan richten. Je fysieke klachten, pijntjes of hormonale disbalans wilne je iets vertellen. Vaak luisteren we niet meer goed naar ons lichaam maar meer naar ons brein, die steeds maar overuren draait. We willen zo snel mogelijk van het gevoel of pijn af en kiezen dan geregeld de kortste weg. ( zoals het innemen van Paracetamol) 

Maar hier vinden we de oplossing niet. Wanneer we diepere verbinding en connectie maken met ons lichaam, intuïtie en gevoel zullen we tot antwoorden komen. Ik kijk dan ook naar het geheel en maak de verbinding tussen verschillende fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele klachten inzichtelijk. Zo werk ik samen met jou aan herstel op ieder niveau.

freedom methodiek, love, body, mind, soul

Body – Het fysieke niveau:

Welke voedingsstoffen, leefstijl, beweging en ontspanning heb je nodig voor een optimale lichamelijke gezondheid en hormonale balans?

Mind – Het mentale niveau:

Hoe doorbreek je stress, (faal)angsten, negatieve gedachten, overtuigingen, gewoonten en patronen?

Love – Het emotionele niveau:

Wat mag je loslaten, accepteren of omarmen om te kunnen groeien in zelfliefde, zelfvertrouwen en een positieve mindset?

Soul – Het energetisch en spiritueel niveau:

Wat is je identiteit? wie ben je echt? Wat is je visie? levensmissie? Wat is je drijfveer, doel of passie in je leven?

Ik begeleid en ondersteun jou stap voor stap in jouw proces van innerlijke blokkades naar innerlijke kracht.

Energetische healing

Uit ervaring spreek ik dat het genezen van lichaam en brein soms niet alleen gaat over de buitenkant maar vooral, hoe het gaat met je ziel, het energetische niveau en de blokkades per chakra niveau. Vaak combineer ik mijn coaching/ therapie behandelingen met een energetische healing voor diegene die hier ook interesse in hebben en ervoor open staan.

Wanneer ik een energetische healing toepas, ontvang ik meer informatie dan ik te weten kom tijdens een coaching gesprek. Iemand kan bijvoorbeeld aangeven dat zij zich goed kan uiten maar tijdens de energetische healing kom ik erachter dat er toch een blokkade zit. Dan kan ik direct met deze informatie aan de slag en de focus leggen op het leren uiten van gevoelens en emoties.

Door het inzetten van energetische healing pak ik nog een diepere laag mee in het genezingsproces om innerlijke blokkades op een ernergetische niveau te verlossen en het herpakken van innerlijke kracht en meer positieve energie.

Energetische Healing

Ik werk met verschillende energetische technieken waaronder Reiki, Chakra’s, edelstenen en Access Bars. Daarnaast heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van de Chinese geneeswijze en tui- na drukpunten, hoofd, nek en schouder massage.

Opleidingen