Cranes Coaching

Volg je eigen weg

Voor vrouwen die hun ideale baan, droom, doel of passie willen nastreven en willen groeien in zelfvertrouwen, lef en durf om zo hun eigen weg naar vrijheid en geluk te kunnen volgen.

Creëer een leven waar jij blij en gelukkig van wordt. 

Droom jij over een (nieuwe) baan, de start van jouw eigen onderneming, een verhuizing naar het buitenland of een andere droom op persoonlijk vlak of loopbaangebied?

Als psychodynamisch coach en onderneemster met meer dan 10 jaar werkervaring op het gebied van recruitment, re-integratie en loopbaancoaching help ik jou graag bij het volgen van jouw hart, de zoektocht naar jouw geluk en het ontdekken en verwezenlijken van jouw droom.

Hoe kan ik jou helpen?

Het ontdeken van jouw eigen weg

Tijdens het ” Volg je eigen weg” traject, gaan we samen ontdekken wat jouw talenten, kwaliteiten, je passies en drijfveren zijn in je leven. Waar wordt je echt blij van en zou je graag kunnen en willen doen? Daarnaast gaan we jouw eventuele beperkende gedachten, welke je wellicht tegen houden om jouw droom te kunnen realiseren, omzetten naar helpende gedachten. Jij zult met een helder en duidelijk plan, een boost aan authenticiteit, zelfvertrouwen en geloof in jezelf JOUW EIGEN WEG naar vrijheid en geluk gaan volgen

Het creëren van jouw eigen weg

Samen gaan we onder andere aan de slag met: